Watch out for WATCH-SEM! - KIMMIC
23038
post-template-default,single,single-post,postid-23038,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Watch out for WATCH-SEM!

Een brand new logo voor WATCH SEM! WATCH SEM is een persoonlijke coach voor alle mensen met beginnende dementie of ander ziektebeeld aan de hersenen waardoor men langer zelfstandig thuis kan blijven wonen.’ WATCH-SEM is een initiatief van @SylvieBogaerts. De WATCH SEM-app wordt i.s.m. Saftey Tracer en Ivengi.com gerealiseerd.

23 Mei a.s. staat Watch SEM op het Congres Slimmer Thuis in de Van Nelle Fabriek Rotterdam, georganiseerd door Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. #concept #techniekdesign #conceptendesign #design #branding #logo #merk #identity #corporateidentity #corporate #identiteit #zorg #dementie #technisch #techniek #hersenziekte #welzijn #innovatie #brandingdesign #letsconnect