Dynamisch logo 'ODBN Invoering Omgevingswet' - KIMMIC
23168
post-template-default,single,single-post,postid-23168,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Dynamisch logo ‘ODBN Invoering Omgevingswet’

Op 1 januari 2021 treedt de #Omgevingswet in werking. De Omgevingswet is méér dan een samenvoeging van wetten, het is de grootste wetswijziging sinds de Grondwet en zet in op een flink aantal verbeteringen. Net als #gemeenten en #provincie moet Omgevingsdienst Brabant Noord Omgevingswet-proof zijn en zorgen dat hun medewerkers op tijd voldoende #kennis hebben over de #InvoeringOmgevingswet en hun gevolgen. #zezijnerbijnaklaarvoor #conceptendesign #coporateidentity #concept #design #branding #animatie #samenwerken