Met WATCH SEM op RTL4! - KIMMIC
23593
post-template-default,single,single-post,postid-23593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Met WATCH SEM op RTL4!

Mijn zus Sylvie Bogaerts en ik (Kim) pitchen WATCH SEM, zorginnovatie, om Nederland een stukje mooier te maken! Nieuwsgierig? Kijk dan op 19 augustus om 20.30 uur op RTL4!

Nederland kampt met een flink aantal problemen waar de politiek ook niet direct een oplossing voor heeft. Presentator John Williams presenteert daarom het nieuwe programma Briljant! waarin alle creatieve geesten en briljante uitvinders van Nederland de kans krijgen om hun concepten voor een beter, schoner en socialer Nederland te pitchen bij experts.
Pitch je bijzondere idee waarmee we de maatschappij een beetje beter, schoner, en dus ‘futureproof’, kunnen maken. Bijvoorbeeld een innovatieve gadget om echt slimmer te recyclen? Een nieuwe manier van groene energiewinning? Een bijzonder product dat het dagelijks leven van veel mensen kan verbeteren? Een sociaal project waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden betrokken? Of ben jij de bedenker en ontwikkelaar van een creatieve app die de eenzaamheid van ouderen in één klap oplost?
Elke aflevering wordt op een andere locatie opgenomen en aan het eind van elke aflevering wordt het meest briljante concept door het publiek beloond met een geldprijs van 10.000 euro.