Nieuwe Kadernota 2022: Fris en kleurrijk! - KIMMIC
23715
post-template-default,single,single-post,postid-23715,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Nieuwe Kadernota 2022: Fris en kleurrijk!

Ook deze Kadernota 2022 van de Omgevingsdienst Brabant Noord is opgemaakt in het nieuwe corporate ontwerp. In deze Kadernota staan de meest relevante ontwikkelingen in onze leefomgeving samengevat en begroot.

De effecten daarvan zijn in kaart gebracht voor bedrijfsvoering en financiën. Deze ontwikkelingen kunnen al onze organisatie effect hebben.

ODBN blijft werken aan een schone en veilige leefomgeving voor ons allemaal, daar worden wij blij van!