(H)Eerlijk ontwerp voor Orly & Endevoets - KIMMIC
24063
post-template-default,single,single-post,postid-24063,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

(H)Eerlijk ontwerp voor Orly & Endevoets

Zie de maan schijnt door de cacaobomen! Een Sinterklaasgeschenk met een duidelijke boodschap: (H)Eerlijke chocolade voor de werknemers van Orley & Endevoets van de ‘Sint’! Met chocolade van De Chocolate Makers. Een ondernemer die opstaat voor de medemens en zich juist hard maakt voor gelijkheid en een goed bestaan. De cacao is afkomstig van  cacaoboeren die een eerlijke prijs krijgen en verkregen door medewerkers die goed behandeld worden en een goed leven hebben. ‘T eerlijke avondje is gekomen…