Prototype SEM: dagelijkse 'geheugensteuntjes' voor mensen met geheugenproblemen - KIMMIC
24345
post-template-default,single,single-post,postid-24345,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Prototype SEM: dagelijkse ‘geheugensteuntjes’ voor mensen met geheugenproblemen

WATCH SEM, Sleep – Eat – Move is gemaakt voor mensen met geheugenproblemen om zelf langer de regie te kunnen behouden over je eigen leefstijl en ritme. SEM geeft je per dag persoonlijke geheugensteuntjes op maat in eigen beeld en geluid.

Dankzij de inzet van Wouter Jansen en zijn team hebben we op tijd de inzending kunnen doen voor de #JAINCHALLENGE (www.jainprojects.com) nu “Fingers Crossed” dat we #live mogen #pitchen.

Wij willen SEM verder ontwikkelen samen met een #zorginstelling zodat we launches partnership worden.