Bevrijdingsfestival Brabant: promotie- en campagnemateriaal - KIMMIC
18777
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18777,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Bevrijdingsfestival Brabant: promotie- en campagnemateriaal

 

Het Nationaal Comité 4 en 5 mei organiseert regionale Bevrijdingsfestivals overal in het land. De Brabantse variant, Bevrijdingsfestival Brabant, wordt gevierd op de Pettelaarse Schans in Den Bosch.

 

Door voorlichtingscampagnes op tv is het logo van Comit̩ 4 en 5 mei Рhet rood wit blauw met de fakkel Рalom bekend. Binnen deze stijl heeft KIMMIC voor Bevrijdingsfestival Brabant een (letterlijk) spetterend affiche ontworpen met een retro look & feel die herinnert aan ouderwets drukwerk. Een infographic geeft achtergrondinformatie over deze feestdag, in een sfeer die het serieuze met het vrolijke verenigt.

 

Daarnaast een uitgebreid assortiment aan promotie- en campagnemateriaal: een programmakrant, kaarten, banieren, hekdoeken, flyers, T-shirts en certificaten voor de winnaars van Play 4 Freedom. Ook het beleidsplan van Bevrijdingsfestival Brabant is door KIMMIC verzorgd.

Opdrachtgever

Bevrijdingsfestival Brabant

Date

2 juni 2016