Wervingscampagne 'FF BAKKIE DOEN!' voor Orly & Endevoets - KIMMIC
24234
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24234,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Wervingscampagne ‘FF BAKKIE DOEN!’ voor Orly & Endevoets

 

Een leuke opdracht: Bedenk een ludieke campagne waarmee Orly & Endevoets met koffie & snacks op pad kan om samen ff een bakkie te kunnen doen! Het resultaat: Een hippe FOODCAR ‘COFFEE/ENDEFOOD’S’ powered by Orly & Endevoets! 

FF BAKKIE DOEN! met: eigen werknemers op alle bouwplaatsen, bewoners van woningbouwprojecten om de opleveringen te vieren, (woningbouw)partners om de samenwerkingen te onderstrepen etc.… Afgelopen zomer is FOODCAR veel gezien in de regio en heeft ook inmiddels veel fans. De foodcar is compleet met (thema)vlaggen, statafels, prullenbakken, partytenten, shirts en schorten… en niet getreurd: De foodcar zal ook in de winter eropuit trekken!

Orly & Endevoets verduurzamen vastgoed op de meest duurzame manier met de meest hoog haalbare kwaliteit. Kwaliteit in het kwadraat, door op en top netjes te werken in een opgeruimde omgeving. Met ongelooflijk veel fatsoen. Of het nu gaat om restauratie of (energetische) renovatie of planmatig onderhoud. Altijd in harmonie met mens en natuur.

Hun werk is vakmanschap wat alleen uitgevoerd kan worden door kundige, blije en sociale mensen met oog voor zijn/haar medemens. Ze nemen verantwoordelijkheid voor de omgeving en doen wat ze kunnen. Medewerkers hebben het er goed en werken met de beste materialen.

Opdrachtgever

Orly & Endevoets - Bouwbedrijf

Date

20 september 2022

Tags
bouwbedrijf, bouwen, branding, campagne, concept, design, food, fooddesign, ontwerp, wervingscampagne, woningcoöperatie