Visie - KIMMIC
21648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21648,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Visie

Kimmic Concept & Design is een energieke ideeënmachine voor unieke totaalconcepten op maat. Met onze persoonlijke aanpak vormen wij een dynamische partner voor al onze relaties: van klant tot leverancier, zowel intern als extern. Dit resulteert in inspirerende samenwerkingen en goed doordachte eindresultaten. Kimmic brengt strategie in beeld!

Visie

Kimmic concept & design brengt strategie in beeld. Met onze persoonlijke aanpak vormen wij een dynamische partner voor al onze relaties: van klant tot leverancier, zowel intern als extern. Dit resulteert in inspirerende samenwerkingen en goed doordachte eindresultaten. Kimmic is een energieke ideeënmachine voor unieke totaalconcepten op maat.

Analyse: Open & Eerlijk

Kimmic neemt zoveel mogelijk indrukken op van haar en uw omgeving. We leven ons in en laten de ideeën bij ons opkomen. Een goed concept en aansprekend design kunnen echter niet zonder een grondige analyse. Elke klant en ontwerp is voor Kimmic uniek. Wij werken transparant, zijn kritisch waar nodig en geven eerlijk advies.

Concept: Verrassend & Eenvoudig

Een goed concept prikkelt. Kimmic ontwikkelt concepten die mensen aanspreken en nieuwsgierig maken. We letten hierbij altijd op uitvoerbaarheid en houdbaarheid. Een sterk ontwerp is vaak verrassend eenvoudig. We stemmen functionaliteit, vorm en inhoud op elkaar af en leveren steeds weer maatwerk.

Realisatie: Denken & Doen

Kimmic zorgt dat creatieve concepten ook worden gerealiseerd en geïmplementeerd. We staan voor een gefaseerde aanpak waarbij we haalbaarheid en continuïteit nooit uit het oog verliezen. Wij zijn effectief in onze aanpak en realistisch in onze uitvoering. Het managen van verwachtingen en scherpe raming van de kosten en planning vinden we daarbij vanzelfsprekend.

Samenwerking: Binden & Bouwen

Kimmic heeft een drive om te vernieuwen. We staan voor hoogwaardige creatieve concepten. Alleen kwaliteit telt. Kimmic heeft een sterk netwerk van fotografen, illustratoren, videomakers en online specialisten, communicatieadviseurs en andere vakmensen. Dit maakt ons flexibel, zowel qua expertise als in capaciteit. Samen met partners en onze klanten bouwen we aan innovatieve concepten.