Pitch 'Op de brug' voor Innovatienetwerk Jeugd - KIMMIC
22714
post-template-default,single,single-post,postid-22714,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Pitch ‘Op de brug’ voor Innovatienetwerk Jeugd

Boeiend verkenningstraject gehad bij Innovatienetwerk Jeugd afgelopen woensdag 7 maart. Innoveren voor en mét de jeugd. Ons idee ‘Op de brug’ gaan we pitchen voor het netwerk op woensdagmiddag 28 maart van 14:30 – 17:00 uur, locatie MFA De Poorten, Hasseltstraat 194, 5046 LP in Tilburg. Naast andere geweldige initiatieven.

Op de brug

Door optimale samenwerking tussen school, leerling en ouders bij de overgang van PO naar VO worden problemen in de sociale omgeving tijdig gesignaleerd zodat thuiszitten en schooluitval worden voorkomen. Hiervoor zoeken wij ouders, jongeren en scholen om de belangrijkste problemen, ondersteuningsvragen, wensen en behoeften in kaart te brengen.

Mocht je Expeditie BasisschoolMarlies Pulsford en mij willen helpen? Kom op 28 maart luisteren en meestemmen. Jouw stem maakt het verschil!