Visie - KIMMIC
21648
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21648,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Visie

KIMMIC concept & design is een veelzijdig ontwerpbureau, gevestigd in Den Bosch. Onze klanten komen uit het hele land. We staan bekend om onze kleurrijke en scherpzinnige ontwerpen, maar ook om onze open manier van samenwerken. Verder zijn we allrounders: van visitekaartje tot corporate identity, van logo tot look & feel. Hoe groot of klein de klus ook is, we gaan samen met onze opdrachtgevers het creatief proces aan, en we verrassen ze met het resultaat. Elke opdracht is uniek, toch zijn er in de KIMMIC-aanpak een paar rode draden te onderscheiden, de vier fases van het ontwerpproces:

Visie

KIMMIC concept & design is een veelzijdig ontwerpbureau, gevestigd in Den Bosch. Onze klanten komen uit het hele land. We staan bekend om onze kleurrijke en scherpzinnige ontwerpen, maar ook om onze open manier van samenwerken. Verder zijn we allrounders: van visitekaartje tot corporate identity, van logo tot look & feel. Elke opdracht is uniek. Toch zijn er in de KIMMIC-aanpak een paar rode draden te onderscheiden, de vier fases van het ontwerpproces:

Analyse: Open & Eerlijk

Elke opdracht begint bij de opdrachtgever. Dus die willen we goed leren kennen! Waar staat de organisatie voor, wie zijn de mensen erachter, wat is hun verhaal? Maar we kijken ook verder: in welke branche opereren ze, wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Transparant en kritisch nemen we alle informatie onder de loep, en geven een eerlijk advies. Deze beginfase is altijd erg leuk, want geen enkele opdrachtgever is hetzelfde. En de eerste ideeën borrelen al op!

 

 

KIMMIC concept & design is lid van de Beroepsvereniging Nederlandse Ontwerpers (BNO).

Concept: Verrassend & Eenvoudig

Een goed concept prikkelt! Het spreekt de mensen aan en maakt ze nieuwsgierig. Less is more, het is een oud principe maar daarom niet minder waar. Minder opsmuk betekent meer ruimte om tot de kern te komen, precies bij datgene wat de klant wil overbrengen. Een KIMMIC-concept is een wonderlijk eenvoudig samenspel tussen vorm en inhoud. En elk ontwerp is praktisch uitvoerbaar en toekomstbestendig, of het doel nu educatief, idealistisch of marktstrategisch is.

Realisatie: Denken & Doen

KIMMIC zorgt ervoor dat haar concepten daadwerkelijk worden gerealiseerd en geïmplementeerd in de organisatie. Dit doen we in fases, waarbij we haalbaarheid en continuïteit nooit uit het oog verliezen. Wij begeleiden alle betrokken partijen nauwgezet bij de uitvoering, managen de verwachtingen en zien toe op een perfect resultaat. Uiteraard maken we daar een gedegen planning bij, en een scherpe raming van de kosten.

Samenwerking: Binden & Bouwen

KIMMIC staat voor hoogwaardige en innovatieve concepten; als ontwerpers gaan we voor de beste kwaliteit. Samenwerking is daarbij een sleutelbegrip! We hebben dan ook een sterk netwerk van fotografen, illustratoren, videomakers, online specialisten, marketing- en communicatieadviseurs en andere vakmensen. Dit maakt ons flexibel, zowel in expertise als in capaciteit. Onze opdrachtgevers en partners enthousiast maken en samen tot een prachtig resultaat komen, dat is onze kracht.