Team - KIMMIC
21671
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21671,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Team

Ons team heeft aanvullende kwaliteiten & kennis waardoor wij een breed werkgebied beslaan. Een sterk creatief team wat met passie & plezier samenwerkt. Wij zijn kritisch waar nodig en geven een eerlijk advies. Onze persoonlijke aanpak is mede onderdeel van onze kracht wat resulteert in verrassende oplossingen die erop gericht zijn de doelgroep te verrassen, te inspireren en in beweging te zetten.

Team

De drijvende krachten achter KIMMIC zijn Michael Brugmans en Kim Bogaerts. Twee zeer ervaren creatieve geesten die elkaar aanvullen en scherp houden. Elk heeft zijn eigen expertise, beiden houden van een open, kritische en persoonlijke samenwerking. Zowel met de opdrachtgever als met het netwerk van fantastische vakmensen dat KIMMIC in de loop der jaren heeft opgebouwd.

team_image

Michael Brugmans

Michael is een analytisch ontwerper. Open minded, spitsvondig en uiterst precies. Een hele wereld roept hij op binnen de vierkante centimeter. Dick Bruna is een grote inspiratiebron, maar ook muziek (Elvis!), concept art, film en dans. Michael is kritisch maar ook mild, een perfecte sparringpartner voor opdrachtgevers: professioneel, helder, betrouwbaar.

Concept & Design0

Projectleiding0

Web Design0

team_image

Kim Bogaerts

Kim is een innovatieve ontwerper; ze zal nieuwe kansen en mogelijkheden altijd aangrijpen om tot een sterk concept te komen. Het initiëren, aanscherpen en managen van creatieve processen zit haar in het bloed, waarbij ze feilloos en met een aanstekelijk plezier de juiste mensen met elkaar verbindt. Een ras-optimist: energiek en oplossingsgericht.

Concept & Design0

Projectleiding0

Marketing communication0