Groene illustratie voor De Bossche Groenen - KIMMIC
22988
post-template-default,single,single-post,postid-22988,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Groene illustratie voor De Bossche Groenen

Altijd leuk om illustratief aan de slag te gaan om een boodschap helder en duidelijk te maken. Deze keer voor De Bossche Groenen omdat groen in de wijk belangrijk is voor mensen en voor dieren. Een park geeft ruimte om te wandelen en te spelen. Een park zuivert de lucht en geeft verkoeling in hete zomers. Een park vormt het leefgebied van allerlei vogels en andere dieren. Daarom is het belangrijk dat het Annapark in Hintham behouden blijft en dat er dus niet gebouwd word…