Schoolwijzer legt omgangsnormen op basisschool uit - KIMMIC
23157
post-template-default,single,single-post,postid-23157,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Schoolwijzer legt omgangsnormen op basisschool uit

Vanuit Expeditie Basisschool hebben Marlies Pulsford en ik, Kim Bogaerts, een mooi traject doorlopen en de wederzijdse betrokkenheid gestimuleerd tussen school, ouders en kinderen. De afgesproken omgangsnormen zijn vastgelegd in de door ons ontwikkelde #Schoolwijzer i.o.v. GGD Hart van Brabants. De Kick-off tijdens de #ouderinformatieavond van de Islamitische Basisschool Nour Den Bosch verliep boven verwachting, de opkomst was groot. Basisschool Nour is helemaal klaar voor dit nieuwe schooljaar! #Samenwerken aan een gezond schoolklimaat. #communicatie #conceptdesign