Nieuwe website voor 3 Brabantse Omgevingsdiensten - KIMMIC
23355
post-template-default,single,single-post,postid-23355,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Nieuwe website voor 3 Brabantse Omgevingsdiensten

Nieuwe website ontworpen waarop alle vacatures staan van drie Brabantse omgevingsdiensten: ODBN OMWB en ODZOB, hoe handig! Kijk voor alle #vergunningen #toezicht #handhaving #advies #bedrijfsvoering op de website.  #conceptdesign #pictogrammen #icons #concept #design #ontwerp #samenwerking @provincienoord-brabant #omgevingsdienst #brabant @gemeent’s-hertogenbosch @gemeentetilburg @gemeenteeindhoven Technische realisatie Diversus