Ontwerp Programmabegroting ODBN in nieuwe stijl - KIMMIC
23524
post-template-default,single,single-post,postid-23524,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Ontwerp Programmabegroting ODBN in nieuwe stijl

Net als de Kadernota is de Ontwerp Programmabegroting 2021 opgemaakt in de nieuwe frisse brochurelijn van Omgevingsdienst Brabant Noord. De Ontwerp Programmabegroting is totaal 92 pagina’s dik. ODBN draagt bij aan een schone en veilige leefomgeving voor mens, dier en plant, voor de provincie Noord-Brabant en haar deelnemende gemeenten. #concept #design #ontwerp #corporate #brochure #omgevingsdienst #identity #brochures #branding #programmabegroting