Kick-off website Informed Group! - KIMMIC
23606
post-template-default,single,single-post,postid-23606,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Kick-off website Informed Group!

Vanuit de nieuwe positioneringsstrategie, geheel ontwikkeld door goodtotell, heeft KIMMIC in opdracht van, en samen met, goodtotell, Informed Group voorzien van een spiksplinternieuw design voor hun website.
Door deze samenwerking (goodtotell & KIMMIC) sluiten strategie, content en design naadloos op elkaar aan wat resulteert in een sterk eindresultaat. Een frisse look&feel die de koers van Informed Group weerspiegelt: Professioneel, Oplossend, Ervaren en zonder poespas. Met tot de verbeeldingsprekende klantverhalen en actualiteiten.

Informed Group is een toonaangevende dienstverlener op het gebied van informatiemanagement en high end consultancy. De ervaren en gecertificeerde consultants bieden innovatie en meerwaarde. Zij zijn gedreven door passie en vakmanschap en helpen bedrijven klaar te stomen voor de digitale toekomst.