Tweede Bestuursrapportage in herkenbare corporate stijl - KIMMIC
23650
post-template-default,single,single-post,postid-23650,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Tweede Bestuursrapportage in herkenbare corporate stijl

Deze 2e Bestuursrapportage 2020 heeft ook de frisse look&feel van de brochurelijn van de Omgevingsdienst Brabant Noord. Deze 2e ‘Burap’ rapporteert over de voortgang in het jaar 2020 ten opzichte van de vastgestelde Programmabegroting 2020 en de 1e Bestuursrapportage 2020. Het bevat de financiële samenvatting (H1), de Programma-analyse (H2) en de Overige onderwerpen (H3) zoals de uren, formatie/bezetting, investeringen en de reserves. De totale omvang is 50 pagina’s. ODBN draagt bij aan een schone en veilige leefomgeving voor mens, dier en plant, voor de provincie Noord-Brabant en haar deelnemende gemeenten.