Nieuw ontwerp Taxatieverslag spreekt tot de verbeelding - KIMMIC
23800
post-template-default,single,single-post,postid-23800,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Nieuw ontwerp Taxatieverslag spreekt tot de verbeelding

Voor de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) i.s.m. de Waarderingskamerheeft KIMMIC het Taxatieverslag voorzien van een nieuw ontwerp. Met nieuwe infographics maken we complexe informatie begrijpelijk voor een brede doelgroep. Het doel is om de communicatie met de burger te verbeteren en om het vertrouwen in de gemeente en de WOZ-waarde te verhogen.

Dit ontwerp wordt on- en offline getest met woningeigenaren, focusgroepen en vakgenoten om alle gemeenten in Nederland en uitvoeringsorganisaties te inspireren en te motiveren dit te gaan gebruiken in de toekomst. Een uitdagende opdracht waar we met veel plezier aan hebben gewerkt en kijken uit naar de resultaten van de pilot.