Vernieuwde 'interactieve' homepage voor de Informed Group - KIMMIC
23940
post-template-default,single,single-post,postid-23940,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Vernieuwde ‘interactieve’ homepage voor de Informed Group

Aandacht is een belangrijke succesfactor voor het krijgen van conversie. Een onderdeel van aandacht hangt samen met interactie. Hierdoor ontstaat er engagement met de bezoeker. Daarnaast is het verkrijgen van data en informatie over de bezoeker en van de bezoeker, input voor het maken en nemen van marketingbeslissingen.

Elk klantcontactmoment levert zo data op die te vertalen is naar informatie. KIMMIC heeft voor Informed Group de homepage vernieuwd, de complete restyling van de website hadden we al eerder gedaan, waarbij de relevantie van de content en inhoud op de website de bounce rate moet verlagen. Dat wil zeggen dat de bezoekers langer op de website blijven omdat ze kunnen vinden wat ze zoeken (customer journey). Zie zowel de Nederlandse website (www.informedgroup.nl) als de Engelstalige (www.informedgroup.com)