Yes! Wij blijven in beweging en zijn in ontwikkeling: Preview SEM - KIMMIC
23947
post-template-default,single,single-post,postid-23947,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Yes! Wij blijven in beweging en zijn in ontwikkeling: Preview SEM

Hierbij een sneakpreview van WATCH SEM met daarbij het gebruiksgemak, een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden! Hoe fijn is het wanneer je vader of je moeder zich langer zelfstandig thuis kan redden met behulp van SEM. Dit kan met SEM doordat ze dan dagelijks gepersonaliseerde beelden ontvangen op vaste tijden met daarbij een gesproken simpele handeling om uit te voeren o.b.v. SLAPEN, ETEN en BEWEGEN.

Daarnaast helpt SEM ook mensen die moeite hebben om hun ritme en structuur te behouden, door het persoonlijke beeld (foto) en eigen geluid (stem), is het heel herkenbaar zonder nieuwe prikkels, dat geeft rust en structuur (in je hoofd). #autisme #adhd #temstem
Even de punten op een rijtje:
  • Wij hebben een ontwikkelaar
  • We hebben een designer
  • We hebben iemand die in de zorg staat met praktijkervaring
  • We hebben de optie #of #applicatie?
We ZOEKEN een zorginstelling die met ons wil testen en SEM daarna (op maat) wil door ontwikkelen. Interesse gewekt?
We gaan graag het gesprek aan! Mail ons via: Info@watchsem.com