Ontwerp lesmethode met BRAVOURE! - KIMMIC
24316
post-template-default,single,single-post,postid-24316,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Ontwerp lesmethode met BRAVOURE!

Een nieuw uitgesproken ontwerp voor de lesmethode Frans i.o.v. Uitgeverij Malmberg. Bravoure straalt een grote mate van zelfbewustheid uit, is volwassen en staat midden in een moderne, duurzame wereld. De methode is stoer en elegant tegelijk en durft zich te onderscheiden door op te vallen en is niet bang om anders te zijn.

Bravoure zit vol authentieke bronnen en verrassende thema’s, verpakt in een aansprekend ontwerp. Het uitgebreide lesmateriaal geeft handvaten om elke les in te zetten op spreek-/gespreksvaardigheid. Je geeft leerlingen zo het vertrouwen dat ze zich kunnen redden in het Frans.

Beschikbaar vanaf schooljaar 2023-2024