Terras op hoogte van Coreworks - KIMMIC
23540
post-template-default,single,single-post,postid-23540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Terras op hoogte van Coreworks

Nog een klein beetje geduld… Op 1 juni is het eindelijk zo ver, alle horeca gelegenheden openen hun deuren weer! We snakken naar de zomer, na een periode waarin we elkaar weinig hebben gezien, is er weer ruimte om op gepaste afstand samen te komen. Coreworks bouwt constructies en podia voor evenementen en festivals. Zij zijn erg hard geraakt door de Corona-crisis, maar ook in deze tijd, zit het in kun DNA altijd te blijven denken in mogelijkheden: www.anderhalvemeterterras.com

Nu alleen nog even wachten tot 1 juni!  #terrasophoogte #anderhalvemeter #straystrong