Coreworks BV: restyling corporate identity, website - KIMMIC
22637
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22637,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Coreworks BV: restyling corporate identity, website

 

Coreworks BV is een podiumbouwbedrijf dat steigerconstructies bouwt voor festivals, publieksevenementen en corporate events in binnen- en buitenland.

 

Voor onze stoerste opdrachtgever hebben we de corporate identity gerestyled en een look & feel gegeven die inmiddels niet meer weg te denken is in ‘het wereldje’. Het staat voor: kwaliteit en betrouwbaarheid, met een flinke scheut rock ’n roll’.

 

Daarnaast is KIMMIC Coreworks’ vaste partner bij het conceptualiseren en ontwerpen van communicatie-uitingen en werving & selectiecampagnes, zowel online als offline. In nauwe samenwerking met de copywriter zorgen we voor een mooie spanning tussen beeld en tekst.

 

Website, nieuwsbrieven, flyers, banners, bedrijfskleding… van de belettering van de vrachtwagens tot de etiketten voor het huisbier,

de Coreworks touch komt terug in alle lagen van de bedrijfsvoering. Zie ook: www.coreworks.nl

 

Opdrachtgever

Coreworks B.V.

Date

16 oktober 2017