Expeditie Basisschool: Eigen onderwijsconcept - KIMMIC
22631
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22631,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Expeditie Basisschool: Eigen onderwijsconcept

 

Vanuit hun rol van betrokken ouders van schoolgaande kinderen hebben Kim Bogaerts en Marlies Pulsford (Goodtotell) een prikkelend en uitdagend onderwijsconcept ontwikkeld: Expeditie Basisschool.

 

Een goede relatie tussen leerkracht, kind en ouders haalt het beste uit het kind naar boven, dat is de grondgedachte van Expeditie Basisschool. Gesteund door die driehoeksrelatie maakt iedere leerling zijn eigen ontdekkingsreis door de wereld van het onderwijs. Het thema reizen komt dan ook terug in alle onderdelen van het concept: het kompas van het logo, de koffer met informatie en het paspoort.

 

Het paspoort is bedoeld voor informatie die op school vaak buiten beeld blijft: achtergrond, karakter, (levens)ervaring of bijzondere talenten. Met deze informatie weten alle betrokkenen (ouder, leerkracht, directeur, intern begeleider, bouwcoördinator) wat voor vlees ze in de kuip hebben en kan ieders inbreng beter op het kind worden afgestemd. Bewezen resultaat!

 

Natuurlijk is de look & feel van de complete communicatiemiddelen ontworpen door Kimmic: Kleurrijk en overtuigend!

 

Zie ook: www.expeditiebasisschool.nl

 

Opdrachtgever

Eigen onderwijsconcept

Date

16 oktober 2017