Expeditie Basisschool - KIMMIC
22631
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22631,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Expeditie Basisschool

Expeditie Basisschool is een initiatief van Kim Bogaerts (Kimmic concept&design) en Marlies Pulsford (Goodtotell). Als twee betrokken ouders hebben wij onze professionele expertise ingezet om een inspirerend en uitdagend onderwijsconcept te ontwikkelen: ‘Expeditie Basisschool’.

 

Expeditie Basisschool stimuleert een nieuwe manier van (samen)werken waarbij een laagdrempelige en concrete methodiek als leidraad dient. Scholen & ouders kunnen er direct en op maat mee aan de slag. Betere communicatie, meer samenwerking en wederzijds begrip brengen zo de brede ontwikkeling (talent) van het kind optimaal in beeld en stimuleer je ouderbetrokkenheid.

 

Expeditie Basisschool biedt een koffer vol casuïstiek en handvatten om de samenwerking en wederzijdse verwachtingen vanuit meerdere invalshoeken bekijken. Als ouder, leraar, schooldirecteur, intern begeleider, of bouwcoördinator ervaar je direct verschil in de afstemming tussen ouders & onderwijs.

Zie ook: www.expeditiebasisschool.nl

Opdrachtgever

Eigen onderwijsconcept

Date

16 oktober 2017