Logo's en merken - KIMMIC
22789
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22789,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Logo’s en merken

 

Een nieuw logo is de basis voor een nieuwe corporate identity, een nieuwe look & feel. KIMMIC ontwerpt logo’s voor talloze opdrachtgevers in alle mogelijke bedrijfstakken.

 

Less is moredaar geloven we zeker in. Vooral bij het ontwerpen van logo’s komt dit principe goed van pas! Een sterk logo heeft altijd een ‘haakje’, een element dat de wenkbrauw omhoog doet schieten. Hoe je dit punt bereikt? Zoeken naar de kern, het dna van de organisatie en net zolang spelen met de naam, de visie en missie, de kleuren en vormen die daarbij passen, de restvormen, de typografie… totdat je de essentie in een sterk beeld te pakken hebt. Natuurlijk houden we altijd rekening met de wensen en het doel van de klant, en met de branche waar het logo voor bedoeld is.

 

Small, medium, large of extra large… een goed logo doet zijn werk in elk formaat. Ze worden dan ook overal voor gebruikt: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, stickers, rapportmappen, brochures, advertenties, banners, vrachtwagens, gevelborden, websites en als handtekening onder e-mailberichten.

Date

21 augustus 2017