Jaarstukken ODBN in nieuwe look&feel! - KIMMIC
23546
post-template-default,single,single-post,postid-23546,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Jaarstukken ODBN in nieuwe look&feel!

Ook de jaarstukken 2019 heeft Kimmic opgemaakt in de nieuwe frisse brochurelijn van OmgevingsdienstBrabantNoordMet deze jaarstukken legt het bestuur verantwoording af over het gevoerde beleid en beheer in 2019.

ODBN draagt bij aan een schone en veilige leefomgeving voor mens, dier en plant, voor de provincie Noord-Brabant en haar deelnemende gemeenten. #concept #design #ontwerp #corporate #brochure #omgevingsdienst #identity #brochures #brandingdesign #jaarstukken