Omgevingsdienst Brabant: online werving & selectiecampagne - KIMMIC
Omgevingsdienst Brabant Noord is de semioverheidsdienst op het gebied van vergunningen, toezicht en handhaving. KIMMIC heeft de campagne aangepast voor de twee andere Brabantse omgevingsdiensten
#campagne,#website,#pictogrammen,#icons#concept,#design,#ontwerp,#omgevingsdiensten,#odbn,#omwb,#odzob
23089
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23089,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Omgevingsdienst Brabant: online werving & selectiecampagne

 

Omgevingsdienst Brabant Noord is de semioverheidsdienst op het gebied van vergunningen, toezicht en handhaving. ODBN zorgt voor een veilige en schone leefomgeving in de regio Brabant Noord. De boodschap is helder: wij zoeken collega’s.

 

Met pakkende foto’s uit het brede werkveld van de omgevingsdienst, gecombineerd met de pay-off ‘hier maken wij werk van’ spreekt de campagne precies degene aan naar wie de opdrachtgever op zoek is. Bovendien heeft KIMMIC de campagne aangepast voor de twee andere Brabantse omgevingsdiensten; elk heeft een eigen kleur, gebaseerd op de kleur van de bestaande logo’s.

 

Tevens staan alle vacatures van de Brabantse omgevingsdiensten op één centrale website  waarvoor KIMMIC vier iconen (pictogrammen) heeft gemaakt van de verschillende werkvelden: Vergunningen, Toezicht & Handhaving, Advies en Bedrijfsvoering: helder en duidelijk!

 

Naast de nieuwe website is er ook verspreiding via alle social media-kanalen: Instagram, Linkedin, Twitter en Facebook. Natuurlijk was de campagne ook op de eigen websites prominent aanwezig.

 

Fotografie: Nationale Beeldbank

Opdrachtgever

Omgevingsdienst Brabant Noord - ODBN

Date

4 juni 2019

Tags
campagne, concept, design, icons, odbn, odzob, omgevingsdiensten, omwb, ontwerp, pictogrammen, website