The Forest Farmers: een nieuw gezicht! - KIMMIC
Het logo bestaat uit de letters TFF (The Forest Farmer) die samen een gezicht vormen.
23439
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23439,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

The Forest Farmers: een nieuw gezicht!

 

The Forest Farmers beheren, ontwikkelen en begeleiden het land naar een echt ecologisch landbouwsysteem. Daarnaast bieden ze ook ontwerp-, ontwikkelings- en implementatiediensten voor andere projecten.

 

KIMMIC heeft The Forest Farmer een gezicht te geven om hun identiteit persoonlijk en menselijk te maken. Het logo bestaat uit de letters The Forest Farmer die samen een gezicht vormen. Een gezicht in combinatie met natuurlijke elementen van een boom en bladeren weerspiegelt de samenwerking tussen mens en natuur. De haren, het kapsel, groeit als het ware als een plant uit het hoofd en de mond is onderdeel van de schep, dit is onder de grond, in de aarde, hiermee wordt het cyclus, recyclen, weergegeven, de samenwerking tussen mens en natuur.

 

Opdrachtgever

The Forest Farmers

Date

12 oktober 2019