Nieuw van Henri: Map met verrassend smakelijke binnenkant! - KIMMIC
23654
post-template-default,single,single-post,postid-23654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Nieuw van Henri: Map met verrassend smakelijke binnenkant!

Een nieuw kleurrijk ontwerp in de corporate huisstijl van Henri: Een presentatiemap met een verrassend smakelijke binnenkant! Mooi met een ruggetje van 5 mm zodat er meerdere vellen papier ingestoken kunnen worden zoals: offertes, facturen en prijslijsten. Daar kom je mooi mee voor de dag!

#corporatedesign #design #corporateidentity #huisstijl #concept #presentatiemap #rapportmap #offertemap #fooddesign #food