Henri BV: corporate identity – ongoing project - KIMMIC
22814
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-22814,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Henri BV: corporate identity – ongoing project

 

Henri is een producent van soepen, sauzen en maaltijdcomponenten voor consumenten, bedrijfskeukens en restaurants. In de rangorde van de keuken profileert Henri zich als ‘de kok vóór de chefkok’. Vandaar het motto: Henri is de kok voor de chef!

 

Interessant en eervol om de veertig jaar oude huisstijl van Henri te mogen vernieuwen! Concept en design worden toegepast op allerlei verschillende producten, briefpapier, menukaarten, etc. Het logo is een heldere vorm met veel witruimte, rust en kwaliteit uitstralend, en subtiel verwijzend naar de lange traditie van Henri. Een achtergrond van oude gravures van groente, vis en schaaldieren versterkt het tijdloze en het smaakvolle in alle opzichten.

 

Het concept is in verschillende zachte kleuren doorgevoerd in verpakkingsmateriaal, etiketten, briefpapier, menukaarten, prijslijsten, folders, stands, advertenties, website … en wordt vervolgd!

Opdrachtgever

Henri B.V.

Date

17 oktober 2018