Waanzinnig ontwerp elpee 'Waanzee' - KIMMIC
23761
post-template-default,single,single-post,postid-23761,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Waanzinnig ontwerp elpee ‘Waanzee’

De première en de release van het debuut album van de band Waanzee moest een jaar worden uitgesteld naar mei 2021, tijdens de Operagen Rotterdam. Dat gaf Rosa de tijd de songs live op te nemen en is uitgepakt tot een volwaardig commercieel album, gemasterd door legende Bob Ohlsson en geperst op vinyl en verpakt in een mooi ontwerp. Om die extra spin-off te kunnen bekostigen is Rosa een crowdfunding gestart, die nu al een vliegende start heeft gemaakt: Bekijk de actie op Voordekunst.nl

Waanzee is het jongste project van Rosa. Een rauwe rockopera met eigen songs, tekst en regie van Ko van den Bosch. Waanzee heeft een dubbele bezetting (twee maal drums, bassen, gitaren en zang) en is beïnvloed door Led Zeppelin, Rammstein, Talking Heads en Jesus Christ Superstar.