Rosa Ensemble: huisstijl met campagnebeeld - KIMMIC
Het Rosa Ensemble (Rosa) staat al 20 jaar voor een mix van muziek en theater. Het campagnebeeld is sterk, sprekend, verrassend en een beetje vreemd, net als Rosa zelf.
campagnebeeld,Rosaensemble,actueel,ontwerp,concept,affiche,poster,Rosa,theateraffiche,cultuur,kunst
23376
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23376,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Rosa Ensemble: huisstijl met campagnebeeld

 

Het Rosa Ensemble (Rosa) staat al 20 jaar voor een mix van muziek en theater, licht en serieus, akoestisch en elektronisch, traditioneel en experimenteel, klassiek en pop. Muziek van Rosa is speels, spannend, theatraal en avontuurlijk, maar soms ook vreemd, weerbarstig en ongrijpbaar. Rosa is voortdurend in beweging, maakt muziek en muziektheater, videoclips en filmprojecten, geeft voorstellingen en concerten en produceert CD’s en composities.

 

Het campagnebeeld is sterk, sprekend, verrassend en een beetje vreemd, net als Rosa zelf. De posters wekken voor elke voorstelling opnieuw nieuwsgierigheid op of maken juist een statement. Rosa wil je aan het denken zetten. De huisstijl (het concept) is toegepast op alle posters, flyers, CD’s, kaarten en on-line communicatie.

 

Opdrachtgever

Rosa Ensemble

Date

10 maart 2020

Tags
actueel, affiche, campagnebeeld, concept, cultuur, design, kunst, ontwerp, poster, Rosa, Rosaensemble, theateraffiche