Lion Event Support: Nieuwe huisstijl! - KIMMIC
23389
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23389,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Lion Event Support: Nieuwe huisstijl!

 

Lion Event Support heeft een jarenlange ervaring met de productie van corporate events, publieksevenementen en festivals. Groots uitpakken of een intiem feest? Dat maakt niet uit: de aandacht voor de details blijft hetzelfde.

 

Met dezelfde aandacht voor details is KIMMIC aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe look&feel die aansluit bij de nieuwe koers van Lion Event Support. Een krachtig maar vriendelijk logo wat staat voor de jarenlange ervaring en kwaliteit. Iedere divisie heeft een eigen werkwijze en eigen kleur: Blauw voor Publieksevenementen, Paars voor Corporate events en groen voor Veiligheid. Een complete huisstijl bestaanden uit een correspondentiepakket, flyers, advertenties, website en on-line communicatie.

 

 

Opdrachtgever

Lion Event Support

Date

1 januari 2020