NRC bijlage: Campagnebeeld 'De Kunst van Vrijheid' voor Brabant Remembers - KIMMIC
NRC bijlage: Campagnebeeld ‘De Kunst van Vrijheid’ voor Brabant Remembers
campagnebeeld,nrc,brabant,brabantremembers,ontwerp,beeldmerk,dekunstvanvrijheid,woordmerk
23381
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23381,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

NRC bijlage: Campagnebeeld ‘De Kunst van Vrijheid’ voor Brabant Remembers

 

Vanaf maart 2020 zijn er zeven tijdelijke kunstprojecten te zien op historische WO II-erfgoedlocaties in Brabant onder de titel: ‘De Kunst van Vrijheid’. Het doel is om verhalen en mensen van toen en nu met elkaar te verbinden.

 

In opdracht van Brabant Remembers heeft KIMMIC het beeldmerk ‘De Kunst van Vrijheid’ ontworpen, samen met de culturele bijlage voor het dagblad NRC. De U met de sierlijke vleugels, de vrijheid tegemoet, spreekt voor zich… Deze bijlage ligt zomaar bij 300.000 duizend lezers op de deurmat! Hoe fantastisch is dat!

 

Brabant Remembers vertelt de persoonlijke verhalen over de Tweede Wereldoorlog. Samen met gemeenten en partners vertellen we op een creatieve en indringende vorm 75 persoonlijke levensveranderende oorlogsverhalen.

Opdrachtgever

Brabant Remembers (Visit Brabant)

Date

10 maart 2020

Tags
brabantremembers, campagne, concept, dekunstvanvrijheid, design, ontwerp, wo2