Uitslag enquête: Taxatieverslag heel aantrekkelijk vormgegeven! - KIMMIC
23898
post-template-default,single,single-post,postid-23898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Uitslag enquête: Taxatieverslag heel aantrekkelijk vormgegeven!

Mooie resultaten uit de enquête over het ontwerp van het ‘Taxatieverslag nieuwe stijl’: Zo’n 800 (van de 1000) woningeigenaren en focusgroepen door heel Nederland vinden het verslag aantrekkelijk tot heel aantrekkelijk vormgegeven! Dat zien wij als de ontwerpers natuurlijk als een hele geslaagde missie!

Dit project is een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Samen met belastingorganisaties en andere belanghebbenden werken ze aan het moderniseren van de WOZ. Het nieuwe taxatieverslag moet het vertrouwen in de gemeente en in de WOZ-waarde verhogen. Nieuwsgierig naar het ontwerp? Kijk snel!