BBS Boschveld - KIMMIC
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

BBS Boschveld

 

Kindcentrum Boschveld biedt onderdak aan kindcentrum, brede ‘Bossche’ basisschool (BBS) en kinderopvang. Educatie, talentontwikkeling en adequate zorg voor kinderen staan centraal.

 

Voor de Brede Bossche School Boschveld heeft KIMMIC verschillende uitingen ontwikkeld in de overkoepelende huisstijl van het kindcentrum, zoals rapporten, insteekmappen en relatiegeschenken. Onmisbaar voor ouders is de jaarlijkse schoolgids. Als je de gids omdraait heb je een leuke kalender met alle data die gedurende het schooljaar van belang zijn. Tekeningen van de kinderen en foto’s van de ambassadeurs van de school bepalen de look & feel: gezellig, persoonlijk, informatief.

 

Daarnaast hebben we een ‘Tas vol Talent’ in verschillende stoere en stijlvolle varianten ontwikkeld i.s.m. Eco-Modeontwerper Ellen Willink. De tas werd aangeboden aan nieuwe bewoners, kersverse ouders en actievelingen in Boschveld, en bevatte informatie over de BBS Boschveld in ontwikkeling.

Opdrachtgever

KC Boschveld

Date

7 oktober 2013