BBS Boschveld - KIMMIC
62
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-62,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

BBS Boschveld

In de lijn van de overkoepelende huisstijl voor het hele kindcentrum, ontwikkeld Kimmic ook diverse uitingen zoals fyers, rapporten, insteekmappen en relatiegeschenken. Zo combineert BBS Boschveld ook haar jaarlijkse schoolgids met een handige schoolkalender. In deze kalender/schoolgids lees je aan de ene kant alle belangrijke informatie over het Kindcentrum. Aan de andere kant is het een aantrekkelijke kalender met belangrijke data van en over het Kindcentrum. Tekeningen van leerlingen over hun ideale toekomstige school en foto’s van ambassadeurs van de school bepalen de sfeer van de kalender.
Samen met de Brede Bossche School Boschveld en Eco-Modeontwerper Ellen Willink ontwikkelde Kimmic de “Tas vol Talent”. De tas zal worden aangeboden aan nieuwe bewoners, kersverse ouders en actieve talenten in Boschveld. De Tas bevat informatie over activiteiten in Boschveld en is bedoeld om mensen kennis te laten maken met de Brede Bossche School Boschveld in ontwikkeling.

Opdrachtgever

KC Boschveld

Date

7 oktober 2013