Stoer design merk: 'Femke Klein' - KIMMIC
24009
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24009,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Stoer design merk: ‘Femke Klein’

 

De nieuwe krachtige huisstijl ‘Femke Klein, Strategische Programmacommunicatie‘ weerspiegelt haar manier van werken: Overtuigend en doelgericht. Het logo is sterk en herkenbaar en wordt consistent toegepast op verschillende huisstijldragers zoals het correspondentiepakket, rapportmappen, presenties, website etc.. Het branden van het eigen merk is begonnen!

 

De inhoudelijke boodschap, oftewel de kwaliteit, t.b.v. de (her)positionering van een gebied of een/meerdere locatie(s) bij een breed publiek is belangrijker is dan de hoogte van het bereik, de kwantiteit.

 

Veel opdrachten spelen zich af in de erfgoedsector, op het snijvlak van erfgoed, cultuur en leisure. Net als de opdrachtgevers die ook uit deze hoek komen, al zitten b-to-b opdrachten bij, wanneer de inhoudelijke boodschap centraal moet staan.

 

De prachtige foto’s op de website van Femke zijn gemaakt door Frank van Delft.

Opdrachtgever

Femke Klein

Date

4 mei 2022

Tags
branding, concept, corporateidentity, design, huisstijl, ontwerp, website