Design Event en City Dressing | 5 Mei Oss - KIMMIC
24160
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-24160,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Design Event en City Dressing | 5 Mei Oss

Op 5 mei 2022, tijdens de Nationale viering van de Bevrijding 2022, heeft Kimmic in opdracht van Femke Klein en de provincie Noord-Brabant -en onder auspiciën van het Nationaal Comité 4 en 5 mei– en gemeente Oss het design verzorgd voor een inspirerend ochtendprogramma met als thema ‘Vrijheid in Verbondenheid‘. Kimmic heeft een sterk herkenbaar logo ontworpen waarbij de letters V samen een (retro) vrijheidsster vormt. Een ster met een open karakter wat ‘Vrijheid en Verbondenheid’ visualiseert. Het rood en blauw gekleurde logo contrasteert mooi met de zwartwit foto’s uit het stadsarchief van Oss. Het logo en bijbehorende corporate huisstijl is toegepast op diverse affiches, flyers, vlaggen, banieren, placemats en digitale schermen.

Dit ochtendprogramma is een sprankelend en afwisselend programma waarin stil wordt gestaan bij vrijheid én vrijheid vieren. Met optredens van onder andere René van Kooten, The Ruggeds, Lenny Kuhr, Iris van Nuland, Elke Vierveijzer, Peggy Bouva, The Freedom Band, Jitske Kramer en vele anderen. De vraag “Wat betekent vrijheid in verbondenheid voor jou?” staat in het programma centraal.

Opdrachtgever(s)

Femke Klein, Provincie Noord-Brabant, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Gemeente Oss

Date

6 mei 2022

Tags
5mei, affiche, branding, concept, corporateidenity, design, gemeenten, huisstijl, ontwerp, Oss, provincie, vrijheid