Wervingscampagne Coreworks: 'A NEW HORIZON' - KIMMIC
23880
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-23880,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Wervingscampagne Coreworks: ‘A NEW HORIZON’

 

Ondernemers zoals Coreworks, die ondanks de coronamaatregelen hoop blijven koesteren en een nieuwe horizon zien gloren vol feestende massa’s, heeft KIMMIC een hoopvolle wervingscampagne ontworpen: ‘A NEW HORIZON’. De animatie en visuals sluiten aan bij de corporate huisstijl. Het onderliggend concept is helder: ‘Koester hoop, er is licht aan de nieuwe horizon’. Coreworks zoekt IJzersterke mannen of vrouwen die een feestje willen bouwen! Letterlijk bouwen!

 

Het evenementenbedrijf piekt altijd in de zomer en hebben dan naast hun vaste crew altijd meer mensen nodig om aan alle festival- en podia aanvragen te kunnen voldoen. Voor als het dadelijk toch onverhoopt mogelijk wordt weer festivals te organiseren, moeten ze op tijd nieuwe mensen aan zich binden.

 

Het ontwerp met de glorende horizon, geïnspireerd op ‘Also Sprach Zarathustra van Richard Strauss, het thema van A Space Odyssey straalt het juiste gevoel uit, met rake klappen op het eind… Dus ‘geluid aan’ wanner je de animatie bekijkt!

 

De campagne wordt verspreid via alle social media-kanalen en natuurlijk was de campagne ook op de eigen websites prominent aanwezig.

Opdrachtgever

Coreworks

Date

25 maart 2021

Tags
Animatie, arbeidscommunicatie, campagnebeeld, communicatie, concept, corporateidenity, design, huisstijl, ontwerp, personeel, recruitment, wervingscampagne