De Bossche Groenen: huisstijl en campagnemateriaal - KIMMIC
21677
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21677,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.5,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

De Bossche Groenen: huisstijl en campagnemateriaal

 

De Bossche Groenen is een lokale politieke partij die zich richt zich op groene thema’s, zoals behoud van monumentale bomen, een schoon milieu en het stimuleren van de elektrische auto.

 

Deze thema’s en de slogan ‘geef jouw stad een gezicht’ liggen aan de basis voor de huisstijl die KIMMIC heeft ontworpen: direct herkenbaar, communicatief en flexibel. Portretten van kandidaten en ambassadeurs uit de wijken komen prominent in beeld met een persoonlijke quote. De boom in het logo is een witruimte waar de pictogrammen van de politieke speerpunten in terugkomen. Uiteraard veel groen in de huisstijl, maar ook blauw, oranje en wit voor een kleurrijke partij.

 

Het campagnemateriaal was natuurlijk overal in de stad te zien in verkiezingstijd: op affiches, flyers, kaarten en advertenties. Online op de website en in e-mails.

Opdrachtgever

De Bossche Groenen

Date

16 september 2016